بیوفیدبک درمانی، نوعی روش درمانی است که از حسگرهای الکتریکی برای اندازه گیری و نمایش عملکردهای بدن به افراد استفاده می نماید. این اطلاعات به افراد کمک می کند تا کنترل بیشتری بر عملکردهای بدن خود مانند: ضربان قلب، فشار خون، دمای بدن، تنفس و فعالیت های مغزی داشته باشند.
بیوفیدبک درمانی برای درمان طیف وسیعی از شرایط همچون: سردردهای تنشی و میگرن، اختلالات اضطرابی، فشار خون بالا، بی اختیاری ادرار، سندرم روده تحریک پذیر، درمان اختلالات روانپزشکی و روانشناسی و… مورد استفاده قرار می گیرد. هدف از بیوفیدبک درمانی این است که فرد یاد بگیرد چگونه عملکرد بدن خود را تغییر دهد تا از شرایط خود بهبود یابد.
درمان اختلالات اضطراب و استرس
درمان اختلالات اضطراب و استرس به عوامل مختلفی از جمله: نوع اختلال اضطرابی، شدت علائم و ترجیحات فرد بستگی دارد. در برخی موارد، ممکن است ترکیبی از روش های درمانی برای بهترین نتیجه مورد نیاز باشد. روان درمانی، می تواند به افراد مبتلا به اختلالات اضطرابی کمک کند تا یاد بگیرند چگونه علائم خود را مدیریت کنند. داروهای ضد اضطراب و ضد افسردگی نیز به کاهش علائم اختلالات اضطرابی کمک می کنند.
این داروها، معمولاً به صورت خوراکی مصرف می شوند و ممکن است نیاز به چند هفته یا چند ماه مصرف منظم داشته باشند تا اثرات کامل خود را نشان دهند.
درمان اختلال بیش فعالی و عدم تمرکز
درمان اختلال بیش فعالی و عدم تمرکز (ADHD) معمولاً شامل ترکیبی از روش های درمانی است. این روش ها ممکن است شامل دارو درمانی، روان درمانی، تغییرات سبک زندگی و آموزش باشند.
نوروفیدبک درمانی یکی از روش های درمانی این اختلال است. مطب روانپزشکی دکتر فرامرز ذاکری، با مشاوره و درمان به صورت حضوری و آنلاین در اختیار شما عزیزان می باشد. این مرکز با داشتن بهترین مشاور روانشناسی، توانسته است رضایت کلیه افراد را جلب نماید. گفتار درمانگر در این مرکز، با رویی گشاده و صبری بسیار آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد.
درمان اختلالات افسردگی و خلقی
اختلالات افسرگی و خلقی، گروهی از اختلالات روانی هستند که با تغییرات نامناسب خلق و خو و افسردگی مشخص می شوند. این اختلالات می توانند شامل: افسردگی، شیدایی، یا ترکیبی از هر دو باشند. درمان اختلالات افسردگی و خلقی اغلب شامل ترکیبی از دارو درمانی و روان درمانی است. داروهای ضد افسردگی، داروهای اصلی مورد استفاده برای درمان این اختلالات هستند. این داروها با افزایش سطح هورمون های سروتونین و نوراپی نفرین در مغز، به بهبود خلق و خو کمک می کنند.
انواع مختلفی از داروهای ضد افسردگی وجود دارد که هر کدام مکانیسم عمل متفاوتی دارند. داروی مناسب برای هر فرد، بسته به نوع اختلال خلقی، شدت علائم و سایر عوامل، توسط پزشک تعیین می شود. دکتر فرامرز ذاکری، متخصصی با تجربه و موفق در زمینه روانپزشکی و روانشناسی است که می تواند شما را در درمان اختلالات روانپزشکی و روانشناسی همراهی نماید.
درمان اختلال وسواس فکری و عملی
اختلال وسواس فکری و عملی (OCD)، یک اختلال روانی است که با افکار و رفتارهای وسواسی مشخص می شود. افکار وسواسی، فکرها و یا تصویرهای ناخواسته و مزاحمی هستند که فرد نمی تواند آنها را از ذهن خود بیرون کند. درمان اختلال وسواس فکری و عملی معمولاً ترکیبی از دارو درمانی و روان درمانی را شامل می شود. با درمان مناسب، اکثر افراد مبتلا به اختلال وسواس فکری و عملی می توانند بهبود یابند و زندگی عادی داشته باشند.
با این حال، اختلال وسواس فکری و عملی می تواند مزمن و به درمان مکرر نیاز داشته باشد. همچنین، ممکن است افراد مبتلا به اختلال وسواس فکری و عملی در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به سایر مشکلات سلامت روان مانند: اضطراب، افسردگی، و سوء مصرف مواد قرار بگیرند. شما به صورت مشاوره روانشناسی حضوری، می توانید با تست های روانشناسی و روان سنجی مشکلات خود را در کمترین زمان ممکن حل نمایید.
درمان اختلال پانیک و هراس
پانیک و هراس، یک اختلال روانی است که با حملات غیرمنتظره اضطراب و ترس شدید خود را نشان می دهد. این حملات معمولاً با علائم جسمی مانند: تپش قلب، تعریق، لرزش، تنگی نفس، و احساس خفگی همراه هستند.
درمان اختلال پانیک و هراس معمولاً شامل ترکیبی از دارو درمانی و روان درمانی است. بنزودیازپین ها داروهای آرام بخشی هستند که می توانند برای درمان حملات پانیک استفاده شوند. با این حال، این داروها فقط برای استفاده کوتاه مدت توصیه می شوند، زیرا می توانند اعتیاد آور باشند. rTMS هم می تواند به شما در درمان این اختلال کمک نماید.
درمان اختلال فوبیا و ترس
درمان اختلال فوبیا و ترس معمولاً شامل ترکیبی از دارو درمانی و روان درمانی است. داروهای ضد افسردگی که معمولاً برای درمان اختلال فوبیا استفاده می شوند عبارتند از: مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) شایع ترین داروهای مورد استفاده برای درمان اختلال فوبیا هستند. این داروها شامل: فلوکستین، سرترالین، پاروکستین و سیتالوپرام می شوند. درمان با دستگاه rTMS یکی دیگر از راه های حل این اختلال است.
درمان اختلال اضطراب جدایی
درمان اختلال اضطراب جدایی نیز با ترکیب دارو درمانی و روان درمانی قابل حل است. مهارکننده های بازجذب سروتونین و نوراپی نفرین (SNRIs) نیز می توانند برای درمان اختلال اضطراب جدایی استفاده شوند. این داروها شامل Venlafaxine و Duloxetine هستند. درمان رفتاری نیز می تواند به درمان اختلال اضطراب جدایی کمک کند.
این نوع درمان بر آموزش مهارت های مقابله ای و کاهش حساسیت به محرک های اضطراب زا تمرکز دارد. در کنار درمان، اقدامات حمایتی نیز می تواند به بهبود علائم اختلال اضطراب جدایی کمک کند. به طور مثال، ارتباط موثر با کودک یکی از راه های درمان این اختلال به شمار می رود. خدمات روانپزشکی کودک و نوجوان، به شما کمک می کند تا این اختلال را به بهترین شکل حل کنید.
درمان اختلال اضطراب اجتماعی
درمان اختلال اضطراب اجتماعی معمولاً شامل ترکیبی از دارو درمانی و روان درمانی است. دارو درمانی معمولاً به عنوان خط اول درمان برای اختلال اضطراب اجتماعی استفاده می شود. داروهای ضد افسردگی می توانند به کاهش علائم اضطراب مانند: اضطراب، خجالت و اجتناب از موقعیت های اجتماعی، کمک کنند.
اگر شما یا یکی از عزیزانتان علائم اختلال اضطراب اجتماعی را دارید، مهم است که برای تشخیص و درمان مناسب یک مشاوره روانشناسی را تجربه کنید. درمان با دستگاه tDCS یکی از روش های درمانی این اختلال می باشد.
درمان اختلال استرس پس از سانحه
اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) یک اختلال روانی است که پس از تجربه یا مشاهده یک رویداد آسیب زا ایجاد می گردد. این رویداد می تواند شامل: خشونت، جنگ، تجاوز جنسی، سانحه طبیعی یا سایر حوادثی باشد که باعث مرگ، آسیب جدی یا تهدید به مرگ یا آسیب جدی می شود. علائم PTSD به طور کلی در عرض یک ماه پس از رویداد آسیب زا شروع می شوند، اما ممکن است تا ماه ها یا حتی سال ها بعد نیز ظاهر نشوند.
درمان اختلال استرس پس از سانحه معمولاً شامل ترکیبی از دارو درمانی و روان درمانی است و فرد می تواند با مراجعه و استفاده از خدمات مرکز روانپزشکی، مشکل خود را حل نماید. مشاوره روانشناسی آنلاین، هم یکی از راه های مراجعه به مراکز روانپزشکی برای افرادی است که زمان کافی برای مراجعه حضوری را ندارند.
درمان سردرد های میگرنی
سردرهای میگرنی، یک بیماری مزمن است که با سردردهای شدید، ضربان دار و اغلب یک طرفه همراه است. این سردردها معمولاً با علائم دیگری مانند: حالت تهوع، استفراغ، حساسیت به نور و صدا نیز همراه هستند. میزان شیوع میگرن در جهان حدود 15 درصد است و زنان بیشتر از مردان به آن مبتلا می شوند. میگرن معمولاً در سنین نوجوانی یا جوانی شروع می شود، اما می تواند در هر سنی رخ دهد.
شما با مراجعه به بهترین روانشناس می تواند بهترین راه درمان را بیابید. با مراجعه به مطب روانپزشکی دکتر فرامرز ذاکری، بهبودی را سریع تر تجربه کنید. شما با مراجعه به وب سایت این مجموعه، می توانید گزینه مقالات مرتبط را کلیک نمایید تا اطلاعات گسترده تری را مطالعه کنید. همچنین با مراجعه به ویدیوهای مرتبط، می توانید درک کاملی از این مجموعه و خدماتش داشته باشید.
درمان سندرم روده تحریک پذیر
سندروم روده تحریک پذیر (IBS) یک اختلال عملکردی دستگاه گوارش است که با درد شکمی، نفخ، اسهال یا یبوست و تغییرات در عادات روده ای مشخص می شود. این اختلال معمولاً باعث آسیب به روده نمی شود و هیچ علت مشخصی ندارد. علائم IBS می توانند خفیف تا شدید باشند و ممکن است به صورت متناوب یا مداوم بروز کنند. تشخیص IBS معمولاً بر اساس علائم بیمار و معاینه فیزیکی انجام می شود.
برخی از افراد مبتلا به IBS ممکن است از درمان های جایگزین مانند: طب سوزنی(Acupuncture)، هیپنوتیزم، یا مدیتیشن نیز بهره مند شوند. با این حال، تحقیقات بیشتری برای ارزیابی اثربخشی این درمان ها برای IBS مورد نیاز است. مشاوره روانشناسی تلفنی هم به شما کمک می کند تا بهترین راهکار را برای مشکل خود پیدا کنید.
درمان حمله های هراس و فوبیا
حمله های هراس (Panic disorder) یک اختلال اضطرابی است که با حملات ناگهانی و تکرارشونده ترس یا وحشت شدید مشخص می شود. این حملات معمولاً 5 تا 20 دقیقه طول می کشند و می توانند علائم جسمی و ذهنی مختلفی مانند: تعریق، تپش قلب، لرزش، تنگی نفس، درد قفسه سینه، احساس خفگی و… را ایجاد کنند.
افراد مبتلا به اختلال حمله های هراس اغلب از وقوع مجدد حملات خود می ترسند و ممکن است از موقعیت هایی که فکر می کنند ممکن است یک حمله را تحریک کنند، اجتناب کنند. این می تواند منجر به محدود شدن فعالیت های روزمره و تأثیر منفی بر کیفیت زندگی شود.
فوبیا (Phobic disorder) یک اختلال اضطرابی است که با ترس یا اضطراب شدید از یک شیء یا موقعیت خاص مشخص می شود. این ترس یا اضطراب غیرمنطقی یا بیش از حد است و می تواند منجر به اجتناب از موقعیت یا شیء مورد نظر شود. اختلال فوبیا می تواند تأثیر قابل توجهی بر زندگی فرد داشته باشد و می تواند منجر به مشکلاتی در مدرسه، محل کار، روابط و فعالیت های روزمره شود.
علت دقیق حمله های هراس و فوبیا هنوز مشخص نیست، اما عوامل ژنتیکی، محیطی و روانی در بروز این اختلالات نقش دارند. درمان حمله های هراس و فوبیا معمولاً شامل ترکیبی از دارو و درمان روانشناختی است.
با مراجعه به مطب روانپزشکی دکتر فرامرز ذاکری اضطراب، افسردگی، و سایر مشکلات روانی را درمان کنید.
خدمات مرکز این مجموعه، به راحتی در دسترس شما قرار می گیرد تا بتوانید کوتاه ترین راه را برای رسیدن به آرامش انتخاب نمایید.
تلفن تماس : 9-22260067-021